dilluns, 31 d’octubre del 2011

Visitem el museu de la xocolata!!

Aquest passat dissabte dia 29 d'octubre, els Iukaidís vam anar a buscar la Sira per ensenyar-li com ens havia quedat de bonica la màquina del temps. La vam trobar al Parc de la Ciutadella, i allà, després de dir unes paraules i fer-nos pensar en una cosa que ens agradés molt de menjar, vam viatja en el temps per anar a trobar els invents perduts de la nostra amiga inventora. De sobte estàvem a l'any 1492: l'any en què es va descobrir Amèrica. El primer que va fer que ens adonéssim d'on érem va ser trobar-nos el John vestit d'aquella època, que ens va explicar què havia passat llavors i que, una de les coses importants que va tenir el descobriment del continent americà va ser l'aparició de nous productes com la patata, el tomàquet o el cacau. Així doncs, ens va dir que ens portaria a visitar un lloc per saber la història del cacau, però abans va explicar-nos una fantàstica llegenda asteca.

El John ens va portar fins al museu de la xocolata, i allà, vam entrar tots amb la Sira i vam veure un munt de coses genials: figures de xocolata dels nostres personatges preferits (com Tom i Jerry, les Tres Bessones, Tintin, Up, Bob Esponja o Astèrix i Obèlix entre molts altres), edificis i coses representatives de la ciutat de Barcelona (com el drac del Park Güell, la Sagrada Família, dos Bicings o uns contenidors de reciclatge), vídeos que ens explicaven la història de la xocolata i altres aprenentatges com, per exemple, com eren antigament les mones de Pasqua.

A la sortida, vam aconseguir trobar el que buscàvem: l'invent de la Sira, que era un "canviador de gustos", i com el seu nom indica, pot fer que una cosa tingui el gust que li demanis. El problema, va ser que no acabava de funcionar bé, després de tant temps sense fer-se servir, i vam haver de fer una prova per posar en marxa el nostre sentit del gust: havíem d'encertar, amb els ulls tancats, si menjàvem xocolata blanca, de llet o negra, i els Iukaidís vam demostrar que som uns xocolaters experts!!

Quan ja marxàvem, vam tornar al 2011 amb la nostra màquina del temps i vam sortejar el Gínjol, que malgrat li toqués al Joan Rossell, se l'ha endut el Pablo, ja que el Joan no podrà venir la setmana que ve. Esperem que el cuidis molt bé i us divertiu molt junts Pablo!!

Que acabeu de passar un bon pont, una bona castanyada i una bona setmana! Us esperem dissabte, amb la Festa Major del barri començada!


Bernat, Marina i Aina