dimecres, 26 d’octubre del 2011

Primera excursió

Els Iukaidís ja hem fet la primera excursió, i malgrat les petites estones de pluja i que ens faltessin el Pol i l'Hector, ens ho vam passar d'allò més bé!!





A més, allà vam conèixer la inventora Sira i ens va explicar que, anys enrere amb un amic seu, havia creat una màquina del temps, però que no podia tornar a construir-la perquè, en un atac d'enveja, el noi la va destrossar. Resulta que la Sira va guanyar un premi Nobel per un fabulós invent seu (un detector de plor de bebè), i per aquest motiu, el seu amic va tenir molta enveja i es va enfadar i va enviar tot un recull d'invents de la inventora per les diferents èpoques de la història i, a més, després d'haver-ho fet va destrossar la màquina. La noia ens va dir que portava molt temps intentant reconstruir-la, però de tant que ho havia intentat havia perdut la capacitat de concentració i els records, i per aquest motiu no aconseguia fer cap avenç en la seva cerca. Així doncs, els Iukaidís vam ajudar a la Sira i durant tota l'excursió ens vam dedicar a aconseguir els plànols de la màquina, comprar les peces que la composaven i, finalment, muntar-la!

Ens ha quedat genial, i és una llàstima que diumenge se n'hagués d'anar  a un congrés, però a veure si aquest dissabte ja podem ensenyar-li i, fins i tot, intentar fer-la funcionar... US ESPEREM A TOTS PER COMPROVAR-HO!!

Per aquest proper dissabte, us demanem si, tots aquells que tingueu T12 la podeu portar, ja que haurem d'agafar el transport públic. Moltes gràcies i bona setmana a tothom!!


A més, també hem de dir que aquest cop, el Joan Badia és qui té el nostre amic Gínjol, que el pobret va acabar una mica fet pols després de totes les aventures del cap de setmana! Segur que el Joan el cuida molt bé (també amb l'ajuda de l'Aura) i dissabte ens fa més bona cara!

Bernat, Marina i Aina.