dimarts, 31 de gener del 2012

Comencem mil aventures!!

Iukaidís quantes coses han passat des que hem començat aquest nou any 2012!!!

Fa dos dissabtes va venir, des del futur, una noia que es diu Tecna. Resulta que havia conegut a la Sira mentre aquesta feia un dels seus viatges amb la màquina que nosaltres vam ajudar-la a construir. Es veu que la nostra amiga Sira li va parlar molt bé de nosaltres i li va explicar que l'havíem ajudat molt i molt i la Tecna, que no li agrada gens el món en què viu perquè tothom és igual i tot és trist i gris, va voler fer-nos una visita.

Quan ens la vam trobar ens va estar explicant les penes que ella sentia del lloc on vivia, i ens va demanar que l'ajudéssim a descobrir com és el món d'avui en dia, amb tota la diversitat  i costums que existeixen perquè, d'aquesta manera, intentéssim que el futur no fos tal i com ella el coneix.

Així doncs, aquell dia vam anar a l'Àfrica, i a través d'un noi molt valent i viu, el Kirikú, vam conèixer alguns costums d'aquestes terres i vam adonar-nos de les diferències que tenen amb nosaltres.

El següent dia, ja d'excursió, ens va sobtar molt que la Sira ens fes una visita: venia de part de la Tecna, i només ens va donar les gotes missatgeres i ens va dir que l'havia vista molt nerviosa i amb ganes que l'ajudéssim! I així ho vam fer: després de viatjar, vam estar tota la tarda buscant pistes del lloc on podríem ser i amb elles hi havien informacions que ens deien que la Tecna no podia venir perquè l'havien estat vigilant i en el seu món no volen que vingui al passat per intentar canviar les coses, així que si venia a veure'ns era massa sospitós.

Finalment, després de passar motles proves, vam descobrir on érem: a l'Índia. Allà vam conèixer moltes tradicions i costums d'aquest país, i fins i tot, vam aprendre un ball de Bollywood!!


Ara que ja sabem moltes més coses, el proper dia podrem ajudar a la Tecna a que conegui aquesta nova cultura que en el seu món futur no existeix.








També hem de dir, que aquest trimestre han començat a venir els ajudants, i hem començat aquestes tres setmanes amb la Marina, el Guillem i la Meri, amb qui ens ho hem passat molt bé!! Esperem que ho feu tan bé amb la resta de grups i continueu així de bons monitors i monitores :D




PER ÚLTIM: RECORDEU QUE AQUEST PROPER DISSABTE 4 DE FEBRER NO HI HA ESPLAI!!


(Teniu totes les fotografies a l'àlbum Picasa)