divendres, 9 de desembre del 2011

Les últimes aventures de l'any...

Iukaidís, quantes coses que ens queden per explicar!!

Fa ja dues setmanes, a l'excursió a Manresa ens van passar moltes i moltes coses noves. En arribar allà ens vam trobar amb la nostra amiga Sira, que ens va demanar que l'ajudéssim a buscar el seu nou objecte: el coet missatger, cosa que no ens va costar gens. Només agafar la màquina del temps i arribar a l'Edat Mitjana vam trobar-lo allà al nostre costat. El problema va venir després de trobar-lo, ja que, a dins, hi havia un missatge del nostre amic John dient-nos que havia estat empresonat de manera injusta. Així doncs, a la tarda vam anar al lloc on havien succeït els fets, vam fer d'espies i vam descobrir tot el que havia passat. 

A la nit, vam anar a demanar una visita al rei de les terres de Manresa per poder-li explicar tota la veritat i que alliberessin en John, i ho vam aconseguir: el John va tornar amb nosaltres! Ens ho va agrair molt i el dia següent ens va convidar a les justes que se celebraven a la ciutat!!





La setmana passada, no va venir a buscar-nos la Sira, ja que vam fer una activitat conjunta amb Xatrac, Guakamais i Aligots: una tribu índia ens va fer passar unes proves i ens ho vam passar d'allò més bé!!


Marina, Bernat i Aina